Гришо разкри кое е много близо до сърцето му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:55 / 27.06.2018
3377
Григор Димитров стартира с победа на демонстративния тенис турнир на трева "The Boodles 2018" в "Стоук Парк" край Лондон. Димитров реализира 8 аса и се наложи над Стефанос Циципас (Гърция) със 7:6(4), 6:1.

Гришо започна колебливо и допусна ранен пасив от 1:4 гейма. Постепенно българинът започна стабилизира играта си, с което успя да изравни за 4:4, а след това се стигна до тайбрек. В него Циципас поведе с мини-пробив за 4:3 точки, но след това Димитров направи серия от четири поредни точки, с което взе първия сет.

Във втората част първата ракета на България показа страхотен тенис и след поредица от пет последователни гейма спечели мача.

"Почти всяка година съм тук, така че е страхотно, че отново имам възможността да играя в "Стоук Парк". Що се отнася до "Уимбълдън" през следващата седмица, готвя са много сериозно, както за всеки друг турнир. Тревата е много близо до сърцето ми. Опитвам се да играя възможно най-много, защото сезонът на трева е твърде кратък", коментира Димитров след двубоя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).