В Локо се опасяват от съдията на мача със Сливен, Караманов с контузия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:24 / 04.03.2009
3002
Футболистите на Локомотив изразиха опасенията си, че съдията на мача със Сливен - Ангел Ангелов, може да опорочи двубоя, подпирайки леко гостуващия отбор. "Имаме лоши спомени от този рефер и дано очакванията ни, че пак ще ни реже, не се оправдаят. Ангелов свири домакинския ни двубой през есента срещу Литекс, който загубихме с 1:3. При 1:2 обаче той си затвори очите за 100-процентова дузпа в наша полза, а освен това подмина очевадна игра с ръка за Литекс, след което падна и техният трети гол", заяви днес защитникът Петър Кюмюрджиев. Мнението му бе подкрепено и от десния бек Георги Мечечиев. "Ние не искаме съдията да ни помага. Искаме само да е обективен и да отсъжда това, което вижда на терена", каза Мечечиев.

Днешната тренировка на Лаута пропусна халфът Иван Караманов, който се оплаква от разтежение в бедрото. Затова пък в отбора се върна Христиан Попов. Бившият юношески национал отсъстваше два дни заради висока температура. Последното занимание на отбора преди шампионатния мач срещу Сливен е утре от 15,30 часа, като след неговия край старши треньорът Аян Садъков ще определи групата от 18 футболисти за срещата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).