Нов успех на пловдивските триатлонисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:12 / 14.06.2018
3253
Поредно силно представяне направиха триатлонистите на пловдивския "Три Екстрийм“ на националния открит турнир по дуатлон за купа "Плевен“. 

В силната конкуренция на отбори от Плевен, Стара Загора, София, Пазарджик и Баня, на отлично подреденото трасе в парк "Кайлъка" за колоездене и бягане, пловдивчани отново блеснаха в повечето възрастови групи.

Младата надежда Стелла Грънчарова спечелия златния медал при момичетата, Димитър Генов измъкна бронза при юношите. С отличия от Плевен сe завърнаха още още Георги Огнянов, Стилиян Дечев и Христо Панев.

"Макар, че не намериха място на почетната стълбичка, искам да отлича нашите таланти Никол Грънчарова, Владимир Минков и Алек Александров, които показват голямо израстване като състезатели. Браво на всички "екстриймчета“, коментира главният треньор на "Три Екстрийм“ Даниела Камбурова – Александрова.  

При мъжете първото място спечели  националът Александър Сръндев, който се готви за участие на олимпийските игри в Токио, Япония. Втори се класира треньорът на плевенския клуб по триатлон Иво Илиев, а трети остана пловдивчанинът Александър Генов.

При жените първа финишира Йоалена Гешева от клуба на Баня, а втора – Ася Борисова от София. В надпреварата за купа "Плевен“ участваха над 160 състезатели от 9 клуба в страната.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).