Грип тормози четирима от Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:47 / 03.03.2009
1362
Грип тормози от няколко дни трима футболисти на Марица и лекаря на отбора д-р Здравко Тарълов-младши. Настинката налегна нападателите Тодор Тодоров и Емил Стоев-Бадема, както и защитника Иван Димов и се налоижло тримата да пазят през уикенда леглата вкъщи.

От карето настинали най-бързо обаче се оправи Здравко Тарълов-младши. В отбора веднага се пошегуваха с младия лекар, че като доктор бил с връзки и грипът веднага се отказал да го атакува по-сериозно.

Тодоров, Стоев и Димов не са възстановени напълно, но подновиха тренировки.

Съшото важи и за контузените от миналата седмица - титулярния халф Васил Стефанов и младия вратар Димитър Грабчев. Заради травмите двамата пропуснаха контролата на маричани срещу ФК Гигант /Съединение/, завършила с победа с 1:0 на кършиякалии.

Стефанов бе ритнат жестоко в бедрото от защитник на Ботев по време на спаринга между двата отбора, миналата сряда. Грабчев пък получи мускулно разтежение на една от последните за миналата седмица тренировки на жълто-сините.
Двамата също се включиха в тренировките след като травмите им вече почти са отшумели.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).