Киров: Има запитвания за Неделев, възможно е Жоао Пауло да се върне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:22 / 11.06.2018
5935
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров каза интересни неща относно селекцията на отбора за предстоящия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът призна, че ще има повече яснота относно целите на отбора, когато се реши проблема със собствеността в клуба.

"Предложили сме договори и на Филип Филипов, и на Лазар Марин. До момента обаче нито един от тях не се е съгласил да подпише", заяви наставникът на "канарите".

Ето какво още каза той на днешната си пресконференция:

"За Тодор Неделев има запитвания, но не и конкретни оферти. На този етап той остава при нас, но нещата могат да претърпят развитие".

"Дали е възможно Жоао Пауло отново да играе при нас? Всичко е възможно. Още преди да си замине, ние обсъждахме тази тема с него. Ясно е, че ако има някакво развитие, то ще е на доста по-късен етап".

"Не сме обсъждали въпроса с евентуалното привличане на Антонио Вутов. Сега е излишно да говорим за конкретни цели пред отбора. Когато всичко около собствеността се изясни, тогава може да обсъждаме тази тема".

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).