Малки "смърфчета" с големи "черно-бели" сърца с чудесно представяне в Истанбул

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:42 / 11.06.2018
6379
След силните игри в Германия и Холандия талантите на Локомотив Пловдив от набор 2008 се представиха изключително успешно и в провелия се през уикенда турнир в Истанбул, научи Plovdiv24.bg.

Надпреварата се състоя на тренировъчната база на Бешикташ, като в нея се включиха отборите на Бешикташ, Истанбул Башакшехир, Фенербахче, Бурсаспор, Касъмпаша и други местни тимове. Единственият чуждестранен клуб бе Локомотив Пловдив, който достойно защити слогъна на знамето си The pride of Plovdiv.

Малките "смърфчета" с големи "черно-бели" сърца, водени от треньора си Светослав Каламов, победиха Фенербахче с 2:0, Истанбул Башакшехир с 1:0, Бурсаспор със 7:6 след изпълнение на дузпи и Баликесирспор с 2:1.

Така Локомотив стигна до финала, в който се срещна с отбора на домакина Бешикташ. След “лека" домакинска подкрепа от страна на съдиите Локо отстъпи с 1:3.

"Смърфовете" бяха наградени за второто си място с купа и медали. За вратар на турнира бе избран стажът на черно-белите Божидар Цънцаров.

В същото време до Plovdiv24.bg достигнаха "сериозни слухове", че в Локомотив изненадващо се гласи смяна на треньора Светослав Каламов, който ще бъде пренасочен в друг набор от школата. Ако това стане, съществува голяма вероятност да се разбие един от най-добрите набори в ДЮШ на Локомотив...


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).