Иван Петков: Едно голямо браво на момичетата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:35 / 07.06.2018
3025
Треньорът на Марица и на женския национален отбор по волейбол на България Иван Петков благодари на своите възпитанички за големия успех, който постигнаха при победата над Португалия с 3:0 гейма, класирайки се за финалната четворка на Златната европейска лига.

Ето какво каза селекционерът на "лъвиците“ след успеха:

"Доволен съм от представянето на отбора в този последен мач от групата. Ние бяхме едно ниво над съперника, но умората взе да натежава. Радостното е, че постигнахме чиста победа, след серия от тежки пътувания, в които изиграхме шест мача за две седмици и прекосихме цяла Европа“.

Затова искам да кажа едно голямо браво на състезателките. Издържаха, показаха концентрация и мобилизация. Като цяло смятам, че изиграхме добре тази среща. Трябваше ни резултат, а не качество и успяхме да запишем нужната чиста победа“.

Започваме да мислим за финалната четворка в Будапеща (14-15 юни) и очакваме нашият съперник за полуфиналния сблъсък, който е най-важен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).