Голямото завръщане е факт! Карагарен подписа с родния Локомотив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:06 / 04.06.2018
12664
Бирсент Карагарен се завръща в родния си клуб Локомотив Пловдив. 25-годишният футболист, който спаси Дунав от изпадане, е подписал договор с “черно-белите" за две години.

Plovdiv24.bg първи информира преди няколко дни за официалното сбогуване на нападателя с Дунав, като още тогава написахме, че ако не изскочи изненадваща оферта от чужбина, той ще започне подготовка с Локо.

Тимът от “Лаута" спечели наддаването със Славия и Етър. До вчера се смяташе, че най-близо до подпис с Карагарен са “белите". Те обаче не са успели да се договорят с него за личните му условия.
 
От Локо са се възползвали от това и са му предложили доста по-апетитна оферта, твърди "Меридиан мач". Бирсент Карагарен е добре познато име на Лаута. Именно там той бе кръстен Гарет Бейл от Асеновград.
 
Бирсент прекара при “смърфовете" два сезона, но през 2016 година изведнъж се оказа излишен. Нещата обаче се промениха, след като той се превърна в основна фигура в Дунав. Още през зимата от Локомотив направиха опит да го вземат, но не успяха.
 
Самият Карагарен открито заяви, че мечтата му е отново да облече екипа на “железничарите". Той е второто ново попълнение на отбора след Георги Кременлиев, който бе освободен от Арда (Кърджали).


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).