Ботев готви серия от трансфери, които трябва да вдигнат класата на тима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:02 / 01.06.2018
15638
Ботев (Пловдив) готви серия от трансфери през следващата седмица, които трябва да вдигнат класата на отбора. Те обаче се очаква да започнат още в понеделник, когато един от лидерите на тима - Йордан Минев, трябва да преподпише договора си с "жълто-черните" за още един сезон.

Във вторник Ботев трябва официално да представи като свой футболист универсалния защитник на Пирин (Бл) Костадин Ничев, а ден по-късно е жълто-черната фланелка ще позира и капитанът на Дунав Васил Шопов. Халфът всъщност бе и първият футболист, който уредиха "канарчетата", като той подписа предварителен контракт с пловдивчани далеч преди края на миналия сезон.

Треньорът Николай Киров продължава да търси усилено централен защитник след раздялата с Пламен Димов и несигурното положение на Димитър Пиргов. В момента Белия е на кратка почивка със семейството си, но от неделя той пак започва работа върху селекцията, пише "Меридиан мач". Киров ще избира кой да остави в отбора между крайните защитници Лазар Марин и Филип Филипов.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).