Феновете на Ботев призоваха Неделев и Балтанов да не напускат клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:00 / 23.05.2018
8714
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив поздрави футболистите на отбора и същевременно отправи много съществен призив относно селекцията за следващия сезон.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, изпращаме един много емоционален сезон за любимия ни клуб. Отборът ни се представи отлично в Европа, класира се в първата шестица въпреки ситуацията в клуба. В турнира за Купата на България достигнахме до полуфинал и само престъпното поведение на съдийската бригада ни попречи да изиграем втори пореден финал.

Всичко това не остана незабелязано от футболната общественост. Николай Киров бе награден като най-добър тренъор, Тодор Неделев - за най-добър футболист, а Серкан Юсеин се класира на престижното трето място в класацията "Най-добър млад играч". Искаме да изкажем сърдечните си поздрави за спечелените признания, а също така и благодарност към целия представителен отбор на Ботев Пловдив и спортно-техническото ръководство.

Привържениците на най-старият футболен клуб в България силно се надяват тези хора да защитават жълто-черната фланелка и през идната кампания, а не да напускат нашия клуб в посока на други български отбори. Не е нужно да поясняваме, че любовта, подкрепата и емоциите, които преживяват тук, няма да намерят другаде в България. Бъдете сигурни в това!

Нека си пожелаем следващата кампания да бъде още по-успешна във футболен аспект. Тоше, Лъчо, сигурни сме, че и през следващия сезон ще поведете отбора, ще бъдете пример за новите попълнения и опора за сегашните ви съотборници!


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).