Американец готов за историческата битка на Академик за бронза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:42 / 17.05.2018
4163
Американският гард на Академик Айзея Юмипиг ще бъде на линия за битката на пловдивския тим за бронзовите медали в Националната баскетболна лига срещу Рилски спортист. Той получи травма в кръста и не можа да доиграе четвъртата среща от полуфиналния плейоф срещу Балкан в Ботевград.

Айзея се чувства по-добре и ще вземе участие в първия двубой от серията, увери старши треньорът на студентите Асен Николов. Всички останали от отбора са здрави и се готвят нормално, допълни той.

Първият двубой от серията до 2 победи от 3 мача е в неделя от 18.30 часа в комплекс СИ²ЛА в Пловдив. Втората среща е във вторник в Самоков, ако има трети мач, той ще бъде на 25 май, отново в Пловдив. Всички срещи са с начален час 18.30.

Академик за пръв път в историята си играе за медали и затова от ръководството призовават своите фенове, както и спортисти, треньори и фенове на другите пловдивски отбори, да напълнят залата в неделя, за да подкрепят тима в изключително важния първи мач от малкия финал. За тази цел има готовност в залата да бъде отворена допълнителна трибуна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).