Треньорът на Академик: Ръководството е принудено да взима заеми, за да завършим сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:54 / 14.05.2018
4517
Старши треньорът на баскетболния Академик Асен Николов изказа специални благодарности към играчите от представителния отбор и клубното ръководство. Пловдивският тим загуби полуфиналния плейоф от Балкан с 1:3 победи, но се бори докрай и се представи изключително достойно при първото в историята си участие във финалната четворка. Дори легендата на ботевградчани Сашо Везенков призна, че студентите играят най-приятния баскетбол от отборите в Топ 4 на НБЛ.

"Аз и моите колеги от треньорския щаб желаем да благодарим на играчите за усилията, които положиха в полуфиналната серия", заяви Асен Николов.

"Знаем, че много искаха да се класират за финала и дадоха сърцето и душата си за това. От наше име и от името на баскетболистите благодарим и на ръководството на клуба, което въпреки че е принудено да взима заеми, за да завършим сезона, ни предоставя най-добрите условия за подготовка и мачове, от които имаме нужда. Благодарим и на публиката, която ни подкрепяше в нашата зала, в Ботевград и през телевизорите. Уверяваме феновете, че ще дадем най-доброто от себе си в предстоящите срещи за бронзовите медали, каза още старши треньорът на Академик Пловдив.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).