Младежки национал и канадец подсилват "Цар Симеон 1898"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 04.05.2018
3297
Пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" привлече две качествени попълнения за новия състезателен сезон. Това са бившият младежки национал  Йордан Андреев и българинът с канадски паспорт Кристиян Тренчев. 23-годишният Андреев идва от "Хемус“ – Троян, където бе титуляр няколко години и участва с този тим на две поредни Обиколки на България. 

Тренчев пък за последно е карал за елитния ССК-Ванкувър, където също е бил основен бегач на канадския си тим. 22-годишният състезател дори има и лиценз за всякакви стартове от календара на Международния колоездачен съюз. 

Двете нови попълнения  вече са картотекирани за "Цар Симе​​он 1898“ и ще направят своя официален дебют още утре – в ​предстоящото двудневно състезание на шосе за купа "Долчини“ в София. 

От миналогодишния състав засега отпадат и Адриян Беев и състе​завалият се 2 години за германския "Щолдинг“ Нако Георгиев.  

Двамата са помолили ръководството за по-лек тренировъчен режим, защото са редовни студенти и трудно съчетават следването с тренирoвките.

Освен двете нови попълнения – Йордан Андреев и Кристиян Тренчев, главният треньорът на "Цар Симеон 1898" Петър Павлов офиицално обяви състава на представителния мъжки отбор за новия сезон. Това стана след серия от вътрешни контролни тестове, в които конкуренцията за място в тима бе голяма.

Капитан и лидер на пловдивския тим остава опитният Пламен Димов, а в състава очаквано мястото си запазиха младежките национали Николай Генов, Иван Алберт Ажи, Спас Пейчев и ветеранът Христо Христов.

В "Цар Симeон 1898“ отново са решили да не разчитат на чуждестранни колоездачи, както преди години​,а да заложат изцяло на българи, предимно от клубната школа​.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).