Късна драма на дербито между Ботев и Локо в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:22 / 03.05.2018
5589
Ботев и Локомотив завършиха 1:1 в пловдивското дерби от 25-ия кръг на Елитната група до 19 години. Мачът се игра на централния терен в Коматево.

През първото полувреме възпитаниците на Димитър Палазов седяха по-добре на терена. В 10-ата минута Локомотив можеше да открие резултата. Николай Георгиев нацели с глава страничната греда, а след това не се намери играч в черно и бяло да направи добавка.

В 29-ата минута "смърфовете" поведоха. Октай Юсейн напредна и стреля от границата на наказателното поле и реализира за 0:1. В края на първата част удар на Димитър Законов мина встрани от вратата на Ботев.

В началото на второто полувреме домакините нацелиха страничната греда чрез Станислав Шопов. В следващите минути "жълто-черните" пробваха няколко изстрела над вратата на Венцислав Янков.

В 85-ата минута Ботев изравни резултата. Станислав Шопов изведе Димитър Богданов сам срещу вратаря и нападателят вкара за 1:1.

Драмата настъпи в третата минута на даденото време, когато "канарчетата" бяха много близо до пълен обрат. Васил Василев се озова сам срещу вратаря на Локо и опита да го прехвърли, но топката рикошира в напречната греда.

Със спечелената точка Ботев остана на третата позиция във временното класиране с 51 точки, като "канарчетата" са с равни точки с намиращите се след тях Черно море и Левски. Лидер е Лудогорец с 62 точки, а второто място е за ЦСКА-София с 54 точки.

Локомотив пък е на 11-та позиция с актив от 29 точки.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).