Страхотно представяне на пловдивчани в последния за сезона турнир по снукър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:49 / 03.05.2018
3216
Страхотно представяне на пловдивските играчи на последният турнир по снукър за сезон 2017-2018 "Мастърс Б". Ивайло Пеков триумфира с победа над Атанас Димитров на финала.

Ивайло победи в първият си мач Иван Кюпов с 3:0, вторият Петър Зоровски с 3:2, а полуфиналния си мач спечели също с 3:2 срещу Стефан Симеоновски.

Най-добрият юноша на Пловдив Атанас Димитров спечели първия си мач срещу Вшктор Иванов с 3:0, а във втория триумфира срещу един от най-добрите майстори на щеката Христо Сираков с 3:2.

На полуфинала Атанас се изправи срещу шампиона на Кюстендил Росен Христов. След драма и решаващ фрейм, в който нашето момче премаза кюстендилския шампион и спечели мача. Заслужил напълно мястото си на финала, Атанас Димитров се изправи срещу Ивайло Пеков.

За съжаление добрата му игра в предишните двубои не го съпътстваше във финала. Ивайло Пеков триумфира с 4:0 фрейма. Турнирът се проведе в новата снукър академия на Пловдив - Утопия.

Ето какво заяви пред Plovdiv24.bg вицешампионът Атанас Димитров:

"Изключително съм горд от представянето си. Това да победя един от моите учители беше наистина много красив момент в кариерата ми. Изиграх един много труден турнир и явно не ми стигна времето за почивка. Тъжен съм, че на финала не показах добра игра, но Ивайло игра страхотен снукър и заслужено взе титлата. Уважението ми към него е голямо и му желая много успехи. Доскоро мислех за отказване. Бях изпаднал в много труден момент и играта ми не беше на ниво. След този турнир аз върнах самочувствието си и донякъде започвам да преодолявам трудния период. Няма да се отказвам от снукъра. Смятам, че успехите едва сега започват. Благодаря на всички за подкрепата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).