Честито! Ботев пак прегърна Купата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:40 / 25.04.2018
5296
Ботев (Пд) спечели Купата на БФС при юношите от набор 2002! Това стана факт, след като жълто-черните победиха Левски с 2:1 във финала, който се игра на стадион "Локомотив" в Горна Оряховица. Слави Шопов (54) и Георги Трифонов (59) бяха точни за пловдивчани.

"Канарите" бяха близо до откриване на резултата още в 3-ата минута. След центриране от корнер Мартин Русев засече с глава, но топката се отклони от напречната греда.

Малко след това Мерт Салимехмед бе съборен в наказателното поле на Левски, но съдията подмина ситуацията.

Така се стигна до 15-ата минута, когато Левски откри резултата. След атака по десния фланг последва центриране и Мартин Петков засече с глава за 0:1.

В 32-ата минута след центриране от корнер се получи меле в наказателното поле на Левски и след рикошет в защтинкик на сините топката влезе в мрежата. Съдията Георги Гинчев отмени попадението и отсъди фаул в полза на Левски.

В края на първото полувреме Трифонов бе съборен и падна в наказателното поле на Левски, но реферът "извади" отсъди нарушението извън пеналта.

"Канарчетата" стигнаха до пълен обрат в резултата в рамките само на 4 минути, отбелязвайки две попадения.

В 54-ата Георги Трифонов пусна към Слави Шопов. Халфът се освободи от защитник, остана сам срещу вратаря и би покрай него за 1:1.

В 59-ата минута се получи невероятно меле в пеналта на Левски, при което Георги Трифонов с шпагат прати топката в мрежата за 2:1.

Ботев игра в състав:

Милко Баданов, Венцислав Богданов, Томислав Георгиев, Атанас Чернев, Георги Господинов, Петър Итов, Мартин Русев, Мерт Салимехмед, Станислав Шопов, Георги Трифонов, Иво Казаков.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).