Акрапович обясни защо Езе е бил резерва, каза и за конфликта с Аралица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:25 / 15.04.2018
6258
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович не остана доволен от играта на своя тим през първото полувреме срещу Етър. Специалистът обясни защо Стивън Езе е бил резерва в предишните мачове, а освен това коментира по интересен начин дали има конфликт с Анте Аралица.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя на Лаута:

"Поздравявам Етър за много добрата игра. Комплименти за тях. Имахме положения, но се прояви нашата стара болест да не успяваме да вкараме гол. Ако в бъдеще играем така, както през първото полувреме, няма да имаме никакъв шанс за Лига Европа".

"След почивката реализирахме и затворихме играта. Филип Михалевич можеше да ни успокои и да вкара втори гол, но пропусна. Нормално е да се страхуваш да не допуснеш гол в последните секунди, след като това се бе случвало два пъти преди това".

"Езе и Булят са добри играчи и има още мачове, за да показват качествата си. Стивън първо отсъстваше заради участието си в националния отбор на Нигерия, а след това 6 дни беше на антибиотици. Затова не беше в стартовия състав".

"Няма конфликт с Анте Аралица. Той е футболист, а аз съм треньор и става това, което кажа аз. Може да се сърди, но аз имам право да му показвам грешките".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).