Българин от Маями напира за проби в Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12 / 23.02.2009
1841
Нашенец, който живее в САЩ, напира за проби в Спартак. 20-годишният Пламен Стоилов поиска да тренира с тима чрез мило писмо отвъд океана. 177-сантиметровият атакуващ халф е продукт на школите на ФК Маями. Играл е в Seleccion Miami и Kendall SC. Талантът има предложения от Маями и няколко университетски отбора в САЩ. "Но винаги съм искал да играя в Европа. Роден съм в Пловдив и ми се иска футболната ми кариера да започне оттук", обяснява патриотът. Не е изключено Стоилов да мине пробен период в Спартак през лятото на 2009 година.

Спартаклии направиха днес две тренировки. Старши треньорът Николай Киров събра тима след кратка 2-дневна ваканция. Излекувалите настинки Георги Стоянов  и Стоян Терзиев - Мечката вече се готвят наравно със съотборниците си. Няма опасност голмайсторът Стоянов и Мечката да пропуснат първия пролетен кръг. В него Спартак домакинства на Любимец. Мачът е в събота.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).