Белия каза кога ще пусне Стивън Петков титуляр

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:05 / 14.04.2018
8895
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров - Белия посочи причините за загубата с 2:3 от Берое. Специалистът логично бе запитан кога ще започне да разчита на Стивън Петков като титуляр.

Ето какво каза Белия след края на мача в Стара Загора:

В момента не мога да определя причината за загубата – просто ни отбелязаха 3 гола, а това е твърде много. Първото и третото попадение е една борба в центъра, която трябваше да се проведе по-добре. Допуснахме няколко грешки в отбрана. Динамичен двубой.

Отстъпихме в двубоите 1 на 1 – там имам претенции. Трябва да се взимат по-точни индивидуални решения. Не мога да преценя защо бе оставен свободен човек в наказателното поле.

Бъдещето ще покаже дали Стивън Петков ще започва титуляр. Ние треньорите правим това, което е най-добре за отбора. Нека да не коментираме тази тема. Това са наши решения, за които ние си носим отговорност.

Няма как да отпиша първенството, има доста мачове до края. Притеснително е, че картоните натежават в сгъстения цикъл.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).