»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утбол“енисЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (10) | ¬чера (5)
44 години разлика? ¬ирджини€ и Ќики: ≈кстра сме си!
јвтор: ћариана ѕанчева 15:20 / 31.03.2018 оментари (28)144423
¬ирджини€ и Ќики, които през 2016 г. станаха попул€рни заради†покрай нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си, са щастливи родители на малката “еодора. ƒве години след огромни€ интерес към т€х те се запознават с двойки с гол€ма възрастова разлика. ƒават пример, че това не е нещо аморално, че подобни връзки могат да се разкрива, че двойките не бива да се срамуват. —подел€т, че първоначалните негативните реакции намал€ват, а при€телите ги подкреп€т.

"—трахотно е да си родител", коментира ¬ирджини€ пред камерата на Plovdiv24.bg.

"ƒа си родител не е възраст, да си родител са чувства. »ма родители, които са на еднаква възраст, но имат отношени€, които е по-добре да не се коментират", добав€ Ќики.

ƒвойката не планира други деца, но какво още сподел€ две години по-късно, вижте във видеото.

ќще по темата: общо новини по темата: 544
09.04.2019
05.01.2019
28.09.2018
24.09.2018
02.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќе виждам защо тр€бва да се прави сензаци€ от такива неща,които не са р€дкост.¬ъншността е просто една обвивка и н€кои хора уме€т да виждат отвъд това.Ќе ги познавам,но може пък наистина да се обичат,а и може би живе€т много по-добре от хора,които са на една възраст. ои сме ние,че да ги осъждаме...
-1
 
 
“о€ дърти€ е е*е та€ от преди 7-8 години!!! рЯШВ ќткъде знам?! ”чеше в моето училище, а п*****ла € докарваше е зимаше от училище! ƒоста гнусно!!!
јко сте чули позитивна, оптимистична, добра новина, със сигурност не сте € чули до кра€!
на 01.04.2018 г.
-1
 
 
“ака като ги гледам на снимка на мен ми прилича на ƒ€до с внучката си. ≈двам ли законно всичко е изр€дно. “ова е нелепо. »нтересно ми е коментара на родителите и. „уд€ се то€ д€дка н€ма ли м€рка за срам. јйде момата е малка и не € бърка, ама той толкова ли е зле. “ова за мен е много далеч от нещото наречено любов. ѕък и 4 години са малко.  ъде са родителите на момата , къде са социалните. јйде при циганите това възможно и морално , но цивилизовано общество това си е аморално. "ƒа си родител не е възраст..." - интересно ми е какво ще отговор€т на детето си като то стане на да речем 12 и почне да задава любопитните си въпроси.
-2
 
 
—поред мен такива бракове тр€бва да се забран€т. ќпитайте да си представите как ще живее това дете след време, когато бащата(да е жив и здрав), ще има също нужда от н€кого да се грижи за него, а детето едва ли ще е в състо€ние. «а майката като че ли е по-€сно, дано да й остане нещо в наследство. ¬ момента отнемат деца от многодетни семейства заради опасени€, че децата са в риск! — какво това дете е в по-малък риск?
+1
 
 
“ова не е незаконно, Ќќ «ј ∆јЋќ—“ —» ≈ »«¬–ј“≈Ќќ!... «а съжаление това показва до къде е стигнала моралната деградаци€ в обществото ни! —ледващата крачка в та€ посока е да въведем шариата и да почнем да се женим за 10 годишни!!! ѕедофили€та, педерасти€та, геронтофили€та и джендърмани€та ни превземат и наци€та отива към безпътица!
+2
 
 
—прете да ни занимавате с едно деградирало хлапе и дърт меракли€. “€хната истори€ не е за пример, а за урок на кифлите, които са тръхнали по нейни€ път и техните родители!!! рЯШ≠рЯШ§
+1
 
 
Ќ€ма значение на какво приличат....Ѕог е събирач “ой знае най добре
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

ѕрогнозирай
 олон —анта ‘е
22.10
√одой  руз
1
X
2
ƒруг тип прогноза:
ќтвори мача,
виж прогнозите
јктуални „етени “еми
√еорги »лиев изравни рекорд и каза как ще изглежда Ћоко без него
Ѕруно: ‘антастична игра, фантастични фенове, фантастична атмосфера!
ƒвойна шампионска титла за ѕловдив по автомобилизъм на затворен маршрут
Ћоко продължи да гази, не прости и на ÷— ј
ѕловдивски волейболисти се върнаха с бронзови медали от турнир в ƒр€ново
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: