Марица връчи златни медали на кмета и заместник-кмета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:36 / 29.03.2018
3998
Марица (Пловдив) спази традицията и показа поредния си спечелен трофей – шампионската титла на България за 2018 година, на пресконференция в община Пловдив, домакини на която бяха кметът Иван Тотев и неговият заместник по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мениджърът на жълто-сините Борис Халачев връчи на кмета и заместник-кмета по един от златните медали, които отбора извоюва в Националната волейболна лига.

“Благодаря на Марица, че отново ни зарадваха с поредния трофей! Ние сме големи фенове на волейбола и когато имаме възможност, посещаваме мачовете на Марица. Това, което виждаме, ни създава едно усещане за пълна подкрепа от страна на пловдивчани. Надявам се скоро да поставим рекорд в Колодрума по посещаемост и Марица да играе там пред 5-6 хиляди зрители", каза Иван Тотев.

“От името на клуба и лично на президента Илия Динков, искам да благодаря на община Пловдив за помощта – не само финансова, но и във всяка една насока. Ние наистина се чувстваме много специални в град Пловдив. Момичетата могат да го потвърдят. Те споделят как хората ги разпознават по улиците и им се радват. Надяваме се да продължим начинанието, което сме започнали, и ще продължим да разчитаме на Вашата помощ", каза мениджърът на Марица Борис Халачев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).