Победа с голяма стойност след най-силния мач на Академик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:26 / 21.03.2018
5532
Юношите старша възраст на Академик Бултекс 99 Пловдив изиграха най-силния си мач от началото на сезона и победиха силния отбор на Рилски спортист в Самоков с 81:79 в мач от А група, Запад. Момчетата на старши треньора Димитър Чанков напълно заслужиха успеха със сърцатата си и отборна игра, която демонстрираха.

Победата има още по-голяма стойност, като се има предвид, че бе извоювана без шестима контузени състезатели. И срещу тим, в който няколко баскетболисти играят за втория отбор на Рилски спортист в А група при мъжете.

"Много съм доволен от момчетата, играха като истински колектив и показаха сплотеност", коментира Димитър Чанков.

Академик Бултекс 99 водеше почти през целия мач и закономерно триумфира. Много силен двубой изигра Петър Итов, който бе най-резултатен с 28 точки, но абсолютно всички момчета заслужават овации за представянето си.

Успехът гарантира място в Топ 8 на пловдивския тим, а с това и участие в следващата фаза на шампионата - квалификациите за зоните.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).