Седем пловдивчани заминаха за Португалия за два силни турнира по спортна аеробика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:40 / 21.03.2018
4516
Седем пловдивчани заминаха с националния отбор на България за две изключително силни състезания по спортна аеробика - Световната купа за мъже и жени и международен турнир за деца, юноши и девойки, които ще се проведат в португалския град Кантанхеде.

Страната ни ще бъде представена от Антонио Папазов (индивидуално, смесени двойки и група), Ана-Мария Стоилова (индивидуално, смесени двойки и група), Дарина Пашова (индивидуално и група), Ивелина Лукаки (група) и Тихомир Баротев (индивидуално и група). Папазов, Стоилова, Пашова, Лукаки (четиримата са от пловдивския клуб "Аеробика - АМД") и Баротев са носители на Световната купа за 2017 година.
 
Българската делегация отпътува тази сутрин за Португалия, а това е първата за 2018 година Световна купа. На съпътстващия международен турнир при подрастващите ще участват още 3 пловдивски деца от "Аеробика - АМД". В категория 12-14 години ще ни представя Борислава Иванова, а в категория - 9-11 години - Християна Златанова и Александър Мишинков, които ще играят индивидуално и на смесени двойки. 
 
Водач на делегацията е Димитрина Къндева, която е председател на Съюза по аеробика и главен треньор на пловдивския "Аеробика - АМД". Съдия ще бъде Бистра Вълкова.

Състезанието започва утре ( 22 март), когато са квалификациите на юношите и девойките. За мъжете и жените състезанието надпреварата започва в петък (24 март).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).