Софийски вестник: Готвят преврат на Белия, основният критик е кумът му Кривия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:55 / 14.03.2018
14086
Издаваният в София вестник "Меридиан мач" публикува в днешния си брой странен материал за Ботев (Пд), който повече прилича на директна атака срещу треньора Николай Киров - Белия. В статията се твърди, че се готви преврат на Киров, а основният му критик се оказва неговият кум и бивш спортен директор на клуба Александър Александров - Кривия.

Ето какво пише "Меридиан мач" по темата:

През последните седмица в Пловдив постоянно се коментира, че треньорът на Ботев Николай Киров ще си тръгне след края на сезона. Знайни и незнайни фенове и ръководители, уж отговарящи за нещата, случващи се при "жълто-черните", вече му писаха оставката. Всички редят състави, дават акъл и идеи, а в същото време бюджетът е редуциран, но продължават да се искат високи резултати. 

Една от основните причини за негодувание срещу Белия е, че не налага юноши в първия тим. По-интересно обаче е, че бившият спортен директор Александър Александров, който е близък до ръковдството, редовно критикува работата на Киров, въпреки че му е кум. Те са в обтегнати отношение и това допълнително подсилва драмата около Ботев. Треньорът е доказал, че не търпи вмешателство в работата си и няма да е изненада сам зареже отбора, който качи на съвсем друго ниво в последната годината и половина.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).