Изпитват днес Манол Георгиев за треньорски лиценз

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21 / 19.02.2009
909
Сериозен изпит предстои на старши треньора на Марица Манол Георгиев днес. 36-годишният наставник няма да се връща в студенството и да кара второ висше образование, но ще бъде тестван за придобиване на треньорски лиценз „А". Това ще стане днес сутринта в 11 часа на клубния стадион в Кършияка, когато Манол Георигев ще положи своя практически изпит лично пред професора по футбол в Национална спортна академия Юри Николов.

Възпитаниците на треньора ще могат да му помагат да изкара по-висока оценка, защото тестовете ще бъдат по време на редавната сутрешна трениравка на представителния мъжки отбор на Марица.

Както е известно наставникът на кършиякалии завършва треньорската футболна школа към НСА.

Манол досега учеше теория при няколко известни футболни специалисти, между които нашумелия напоследък холандски футболен специалист Ари Шанс, който бе лектор в специализираната треньорска школа към Националната спортна академия.

Георгиев обеща да почерпи щедро приятелите и момчетата отбора, ако вземе с отличие изпитите си днес.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).