Много силен сръбски тим идва за футболния турнир "Пълдин къп" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:12 / 08.03.2018
4660
От ръководството на женския футболен клуб Пълдин разкриха пред Plovdiv24.bg още един от отборите, които ще участват в силния международен турнир за девойки до 17 години "Пълдин къп“.

Това е сръбският ЖФК Земун (Белград), който е в Топ 3 сред футболните школи за девойки в западната ни съседка.

Припомняме, че надпреварата ще се проведе на 7 и 8 юли. В турнира ще участват 8 отбора, като домакините ще са единственият български тим. ЖФК Земун е вторият сръбски тим, потвърдил участието си, след ФК Йединство 2014 (Пирот).

"Пълдин къп“ ще е първия международен турнир за тази възраст не само в Пловдив, а и в България. Очаква се за трофея да спорят още отбори от Македония, Турция, Румъния, Албания и Черна гора.

"Ще се радваме, ако получим подкрепа от различни фирми, които да ни помогнат за още по-добра организация на състезанието. Ако някой прояви интерес, може да се свърже с нас чрез страницата ни във Фейсбук“, заявиха пред Plovdiv24.bg от ЖФК Пълдин.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).