Ботев спечели силен детски турнир в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:20 / 05.03.2018
4691
Юношите на Ботев спечелиха силния национален турнир "Пловдив сити къп" 2018. Надпреварата бе за деца, родени през 2009 година и се проведе на терените на Младежкия център на Гребната база под тепетата.

Участие в турнира взеха общо 8 отбора, които бяха разпределени в две групи по 4 тима. "Канарчетата" бяха с отборите на Звездичка (Бургас), Пловдив Сити и Суперстарс, а в другия поток бяха Локомотив (Пловдив), БургасСпорт (Бургас), Берое и Черно море.

Водените от Минчо Цветанов ботевисти стартираха с равенство 3:3 срещу Суперстарс, след което последваха две убедителни победи - с 4:0 над Пловдив Сити и 5:0 над Звездичка (Бургас).

С постигнатите резултати "жълто-черните" станаха първи в групата си и се класираха за финала, където срещнаха първенеца от другия поток - Черно море. Във финалната среща пловдивчани разгромиха с 4:0 варненци и грабнаха купата.

На награждаването присъстваха легендите на Ботев и пловдивския футбол Петър Зехтински и Атанас Пашев. Всички участници в турнира получиха награди от РЕФАН, като по този начин парфюмерийният гигант за пореден път показа съпричасността си към юношеския футбол в България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).