Lauta Army: Синът на г-н 500 е един от задържаните за боя в "Кършияка"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
12:03 / 28.02.2018
21237
Фенската групировка "Lauta Army" разкри, че един от задържаните за боя в "Кършияка" фенове на Ботев е Йоан Божилов. Той е син на бившия шеф на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

От "Lauta Army" излязоха с официална позиция в страницата си във Фейсбук, породена именно от остро изказване на Божидар Божилов в сайта на бултрасите.

Ето какво се казва в част от позицията на "Lauta Army", където се споменава за арестувания запалянко:

"Занапред ще се обръщаме към лицето Божилов с г-н 500. Така, както го наричат и феновете на собствения му отбор. 500, защото 500 лева беше заплатата му при г-н Христолов, за да си мълчи и кара хората около него да правят същото, докато съсипваха клуба им".

"Интересно е като какъв се изказва по темата - уж не присъствал, а е много наясно. Може би като провалил се родител на Йоан Божилов - понастоящем задържан от пловдивската полиция и обвинен като участник в сбиването? Или като човека, основал Nazi Boys преди години, докато прокламира любимите си пънкарско-анархистични възгледи? Може би като дългогодишен всеизвестен доносник на полицията, замесен във всеки фенски бой в Пловдив, задължително с любимото паве в джоба и винаги измъкващ се от закона с протекциите на хората, пред които доносничи".



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).