Чаво: В Пловдив всички се бият по гърдите, но пари за Локо дава само Крушарски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:32 / 26.02.2018
6467
Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков каза днес интересни неща относно финансирането на клуба и феновете на черно-белите.

"В Пловдив всички се бият в гърдите, но пари дава само Христо Крушарски. Клубът е платил 120 000 лева глоби. Сигурно има много богати пловдивчани, но никой не е дал един лев. Иначе публиката е много вярна. Ето и вчера в студа те подкрепяха отбора", заяви шефът на Локо в в студио "Дерби" пред Спортал.

"Структурно направихме много реформи в школата. Има нов директор - ново момче, амбициозно. Само ще ви кажа, че Димитър Палазов сам си покри разходите да се обучава в школата на Аякс, след това Крушарски му възстанови част от средствата. Инициативата обаче беше негова".

"Крушарски направи два терена на стадиона, за да има условия за децата. Нямаш ли условия, няма как да запалиш децата. Има добри млади треньори, но клубовете не могат да си позволят да им дават големи заплати. Нямаме подкрепа нито от общината, нито от никой".

"Ако зависи от мен, ще направя стадион "Пловдив". Ботев има Коматево, ние имаме терени и какво пречи официалните мачове да се играят на бившия "9 септември".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).