Дузпа в добавеното време помогна на Ботев за обрат в "Коматево"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:39 / 25.02.2018
6753
Ботев (Пд) постигна много трудна победа с 2:1 над Пирин (Благоевград) в среща от 16-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра при тежки метеорологични условия на изкуствения терен на базата в "Коматево".

Всичко по-интересно в мача се случи през второто полувреме, а жълто-черните стигнаха до трите точки с обрат, дошъл в заключителните 10 минути.

Пет минути след почивката гостите откриха резултата. Играч в зелено получи по дясното крило, остана сам срещу вратаря Симеон Симеонов и стреля покрай него за 0:1.

В 81-ата минута "канарчетата" стигнаха до равенството. Появилият се като резерва Илиян Томов вкара красиво попадение, след като получи топката в половината на благоевградчани, напредна и с удар от 20 метра прати топката във вратата за 1:1.

Драмата настъпи във втората минута на продължението, когато Димитър Богданов бе съборен в наказателното поле на Пирин, а главният съдия посочи бялата точка и даде втори жълт и респективно червен картон на провинилия се защитник. Зад топката застана Здравко Жилов и въпреки, че вратарят успя да усети ъгъла на изпълнението, не успя да отрази удара и жълто-черните стигнаха до трите точки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).