Ивайло Дражев поиска помощ от феновете на Локо и Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:31 / 22.02.2018
8756
Ивайло Дражев поиска санкции за администрацията на БФС, показа справка на Buras24.bg. Припомняме, че още след провеждането на Конгреса миналата седмица футболният опозиционер се закани да предприеме мерки и обяви, че Министерството на младежта и спорта трябва да отнеме лиценза на БФС заради редица нарушения.

Burgas24.bg
научи още, че Дражев поиска лична среща с президента на ФИФА Джани Инфантино в Москва. Преди два дни той изпрати пълен списък с фиктивните клубове, делегати и материали за манипулирането на конгреса, както и списък на медиите, които не бяха допуснати да отразят избора за президент на БФС.

В понеделник Ивайло Дражев възнамерява да се обърне към феновете на ЦСКА, Левски, Локомотив ПД, Ботев ПД , Пирин Бл и всички останали с призив за протести пред Министерски съвет за отнемане спортния лиценз на БФС поради нарушения на Закона за младежта и спорта.

Припомняме, че на 16 февруари за четвърти пореден път Борислав Михайлов бе избран за шеф на футболния съюз с 463 гласа.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).