Радуканов притеснен преди гостуването на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:03 / 16.02.2018
2863
ОФК Пирин има кадрови притеснения преди предстоящия мач с Локомотив в Пловдив в неделя. "Орлетата" ще мислят до последно дали да включат в групата контузените Тодоров, Чапов и Траянов, а наказан е Костадинов.

"Направихме пълноценна подготовка в добри условия - и тук в Благоевград, и в Турция. Радващо е, че младите състезатели свикнаха вече с натоварванията и определено показват растеж. Въпрос на постоянство и желание е все повече да се разчита на тях", обясни старши треньорът на Пирин Милен Радуканов на днешната пресконференция, която бе и първа за годината.

"Фло Боджадж е вече на личния и тренира пълноценно с отбора, като ще бъде в групата", потвърди специалистът.

Самият Боджадж изрази задоволство от отношението към него в отбора и изказа голов апетит за поне 10 попадения до края на сезона.

"Искам да се концентрирам върху това, което предстои. Атмосферата е прекрасна, а тренировките са пълноценни. Надявам се да помогна на тима да се изкачи в класирането", сподели новото английско попълнение на Пирин.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).