Още един футболист напусна Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:24 / 15.02.2018
4681
Локомотив Пловдив се раздели с още един от футболистите си. Днес споразумение с ръководството да напусне Лаута постигна централният защитник Ивайло Марков, научи Plovdiv24.bg.

Бранителят обяви раздялата в личния си профил във Фейсбук.

"За мен беше удоволствие и чест да бъда част от Локомотив Пловдив! Благодаря на феновете и всички хора, обичащи клуба, че ме направиха част от черно-бялото семейство и ме накараха да се чувствам като у дома си! Пожелавам успех на моите съотборници", написа Марков.

Plovdiv24.bg научи, че защитникът още в самото начало на предсезонната подготовка е изявил желание да напусне Локо, тъй като иска да играе редовно, а на Лаута е със статут на резерва. Още тогава Марков е имал предложение от наш отбор от Първа лига. Тогава централният бранител е бил отрязан от собственика на клуба Христо Крушарски.

След идването на Стивън Езе обаче нещата явно са се променили и шефовете на Локо са склонили да се разделят с младия български защитник.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).