Маслара: Дължат ми пари, но по-големият проблем са родителите на децата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:56 / 13.02.2018
8449
Бившият вече директор на детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив Иван Маринов - Маслара разкри причините, които според него са довели нещата до раздяла с клуба.

"Може би не успях да се справя с нещата, с които не може и цяла България - въздействието на родителите и феновете. Прецених, че е по-добре напрежението да се намали и да се тръгне наново. Вече мога да напиша трилогия защо не се развива юношеският футбол. Проблемът с родителите е много голям. Неудържим е. Затова прецених, че е по-добре да си тръгна, след като не можах да се справя", заями Маслара, цитиран от "Тема спорт".

"При нас има проблем с дължими заплати и това се знае. Не са парите водещото за решението ми. Още преди два-три месеца исках да си тръгна. Може би родителите се смятат за по-големи от треньорите в школата. С толкова голям капацитет на треньорски виждания са. Тази една година начело на ДЮШ на Локомотив ми коства много", каза още Иван Маринов.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).