Най-големият турнир по дартс се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:14 / 05.02.2018
4686
В известен пловдивски билярд-клуб през уикенда се проведе най-големият  за 2018 година турнир по дартс, чийто домакини бяха дартс клуб Тримонциум. В състезанието присъстваха над 50 мъже и 10 жени от София, Бургас, Харманли, Свиленград, Стара Загора, както и другият пловдивски отбор "Никита дартс тийм".

Състезанието премина както винаги много оспорвано и в много добра приятелска атмосфера.

При жените на първите 2 места се класираха Анелия Енева и Ива Иванова от София, която направи и най-голям чекаут от 158 точки, а на трето место зае представителката на домакините и сребърната медалистка от 2016 година Бонка Манчева.

Другата представителка Зорница Атанасова нямаше ден и остана по-назад в класирането.

При мъжете е състезанието бе спечелено от Красимир Иванов, втори остана Иван Нейков трети е Николай Кръстев. Силно бе и представянето и на домакините - Николай Тодоров загуби на една крачка от финалите от втория в класирането.

Иван Туцев, Илия Стайков, Кръстьо Гелев не можаха да покажат своето майсторство и останаха в средата на класирането.

Всички състезатели изразиха своето задоволство от перфектните условия, които предоставиха домакините от дартс клуб Тримонциум.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).