Баскетболисти, треньори и спонсори в Академик на специална вечеря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 02.02.2018
3808
Ръководството на БК Академик Бултекс 99 Пловдив организира съвместна вечеря със състезателите, треньорите и спонсорите на клуба. Тя ще бъде на 10 февруари в ресторант в "Кючук Париж" - след домакинския мач срещу Берое в Националната баскетболна лига.

Поканени са всички настоящи спомоществуватели, на които ръководството и отборът ще изразят своята благодарност за помощта и подкрепата. Ще бъдат обсъдени и варианти как да бъде разширена мрежата на хората, които обичат баскетбола и имат желание да помагат.

Целта е да се осигурят максимално добри условия за децата на Пловдив, които имат желание да се занимават с този спорт.

Припомняме, че през настоящия сезон пловдивският баскетболен клуб играе в три надпревари - първенството на Националната баскетболна лига, турнира за Купата на България и Балканската лига. Участието на три фронта е свързано и с по-големи разходи, така че в тази връзка всяка финансова помощ за клуба е от огромно значение, уточняват от ръководството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).