Знаме "Гордостта на Пловдив" вдъхнови Локо за разгромна победа в Турция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:07 / 28.01.2018
6782
Децата на Локомотив Пловдив от набор 2006 и 2008 започнаха с победи международния турнир в турския курорт Анталия. Двата отбора записаха успехи съответно срещу Бандърмаспор с 2:1 и Карагюрмюк с 6:0.

Така момчетата на Тодор Костов и Светослав Каламов стартираха по най-добрия начин в надпреварата.

За успеха на набор 2006 с 2:1 се разписаха Иван Кръстев и Виан Станков.

За набор 2008 с хеттрик се отчете Мерт Ахмед, а другите попадения бяха дело на Георги Нейчев, Димитър Урумов и Мартин Величков.

Агитка от Пловдив също подкрепи момчетата, като до терена бе опънато и голямо знаме, гласящо на английски "Гордостта на Пловдив". То бе подарено на треньора Светослав Каламов и неговите възпитаници от международната фенска организация World Wide Locos.

"Доволен съм от момчетата, щастлив съм и че започнаха с победа на турнира. Утре ни предстоят следващите мачове от груповата фаза. Искам да изкажа своите искрени благодарности, както и тези на момчетата от набора за прекрасното знаме, което ни бе подарено от World Wide Locos. Обещаваме, че ще го развяваме с гордост във всяка точка на света и ще продължим да радваме привържениците на Локомотив", заяви пред клубния сайт треньорът Светослав Каламов след първия мач на турнира.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).