Треньорът на Академик: Имахме нервни моменти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:45 / 21.01.2018
3535
Старши треньор на Академик Бултекс 99 Пловдив Асен Николов намери слабости в играта на своя тим въпреки изразителната победа над Черно море с 88:66.

Ето какъв бе коментарът на специалиста за въпросния двубой:

Съдейки по резултата мачът може да е изглеждал лесен за нас, но не беше точно така. Имахме нервни моменти, в които играта ни вървеше трудно. Не бяхме убедителни в подкошието заради високия състезател на Черно море Тубак, но точната ни далечна стрелба се оказа решаваща за победата.

Опитахме се бързо да минем през тази среща, защото трябва да мислим за мача с Ибър от Балканската лига в сряда в Колодрума. Тепърва ще ги разучаваме, тъй като имат нови играчи на позиции 1 и 5.

Двубоят е много важен за нас, както и следващия от този турнир. Ще подходим максимално концентрирани и мотивирани към тези срещи.

Коментар за мача направи и Мартин Дурчев от Академик Бултекс 99:

Хубава победа за нас. Поздравявам Черно море, защото имаха доста проблеми - отсъстваха опитни и класни играчи и това оказа влияние. Контролирахме изцяло мача. Има и такива мачове - когато стрелбата от тройката върви. Не само аз обаче вкарвам далечна стрелба.

Тази заплаха може да дойде от много наши играчи и когато си подаваме топката ставаме опасни и много отбори ще имат проблеми с нас. Идването на Митко Димитров и Маравич оказа положително влияние, тъй като двамата са много добри играчи и хора. Паснаха идеално в нашия пъзел.

Идват важни мачове за Балканската лига и Купата на България. Ще играем в непозната за нас зала, но се надявам хората да ни подкрепят.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).