Христолов: Боби Димитров е некомпетентно хлапе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:45 / 12.02.2009
4736
"Борислав Димитров е едно некомпетентно хлапе, което ще отговаря за думите си пред съда", заяви президентът и собственик на Ботев Димитър Христолов. Коментарът му бе по повод обвиненията на Борислав Димитров към него, че с политиката си ще съсипе Ботев, като го остави без лиценз за новото първенство.

Освен това сегашният собственик на "канарчетата" бе обвинен, че е вършил и върши незаконни действие в процеса на своето управление.

"Така може да говори само един озлобен човек, който се надяваше да остане на поста си и при смяната на собственика на клуба. Борислав Димитров ме предаде, за да направи добро впечатление на Ирена Кръстева, която искаше да купи Ботев. След като сделката пропадна той реши да напусне и да отправя обвинения към мен", заяви Димитър Христолов по адрес на Борислав Димитров.

Собственикът на Ботев добави, че не е вършил незаконни действия и не се притеснява от проверки на прокуратурата. Димитър Христолов добави, че Ботев е осигурен финансово и няма опасност да остане без лиценз за следващото първенство.

"Обвиненията на Борислав Димитров, че осигурявам футболистите и останалите служители в клуба на 220 лева са нелепи. Това си е мое право и няма нищо незаконно", завърши Димитър Христолов.

Източник: Нетинфо



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).