Изгоненият капитан на Локо ще става аматьор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:48 / 14.01.2018
7900
Хитът в трета лига Арда (Кърджали) продължава със селекцията и укрепването на състава, който трябва да бъде основа на сезона в професионалния футбол догодина. От утре към лидерите в Югоизточната Трета лига ще се присъедини и Пламен Крумов, който преди дни бе принуден да напусне Локомотив (Пловдив).

Бившият капитан на черно-белите чака оферта от чужбина, но ако не успее да си уреди отбор, ще парафира с Арда. Това означава, че Крумов ще придобие статут на аматьор.

Крумов се раздели с Локо след изключително емоционално изявление във Фейсбук.

32-годишният футболист ще заеме мястото в дясната зона - като защитник или като халф, както прецени старши треньорът Елин Топузаков. Крумов ще бъде и петото зимно попълнение в тима от Родопите, съобщава БТА.

Преди това Арда привлече Даниел Пехливанов от Вихрен (Сандански), Джихат Кямил от Етър ВТ, Красимир Илиев от Царско село и Деян Лозев от Поморие.

С Арда от днес ще започне тренировки и централният защитник Борислав Стойчев, който обаче само ще поддържа форма. Той изчаква оферти от отбори от Италия, Израел и Унгария, за да прецени къде ще продължи кариерата си.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).