Треньорът на Академик си "направи гаргара" с рефер, клубът с предложение до кмета Тотев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:43 / 13.01.2018
4180
Треньорът на пловдивския Академик Бултекс 99 Асен Николов си "направи гаргара" с елитния баскетболен рефер Ивайло Ресиловски, след като в няколко мача не бе доволен от неговите отсъждания.

Наставникът направи официално предложение до ръководство на Академик Бултекс 99, поместено в официалната страница на клуба във Фейсбук. Ето какво е то:

"Предлагам при първа възможност да бъде направено предложение до Общинския съвет и градоначалника на Пловдив Иван Тотев съдията Ивайло Ресиловски да бъде удостоен със званието "Почетен гражданин на Пловдив". Считам, че през последните 3 години Ивайло има сериозни заслуги за развитието на нашия клуб".

"Моля, при взимането на решението да се има предвид, че при евентуално удостояване с това звание има вероятност да му бъде забранено да ръководи наши срещи по правилника на съдийската комисия. Въпреки това моето лично мнение е, че ние сме длъжни да наградим Ивайло Ресиловски за усилията, които полага за нашето развитие. Последния мач срещу Берое /Стара Загора/ беше поредното доказателство за неговите заслуги".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).