Дамите от ФК Пълдин започнаха подготовка с няколко качествени попълнения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:45 / 06.01.2018
3906
Женският футболен клуб Пълдин стартира днес предсезонната си подготовка, съобщиха за Plovdiv24.bg от пловдивския тим. В първото занимание се пуснаха общо 23 състезателки от всички възрасти - от най-малките до жени.

От следващата седмица обаче се включват всички останали, като бройката ще нарасне до 50. Тренировките се провеждат на изкуствения терен в училище "Черноризец Храбър" в район "Тракия" под ръководството на Ангел Славов.

ЖФК Пълдин се сдоби с няколко качествени нови попълнения, както при жените, така и при девойките, но засега имената им се пазат в тайна, уточниха още от клуба.

"Също така вратата ни е отворена за всяко едно ново момиче, което има желание да тренира футбол. През февруари ще изиграем куп контролни срещи и се надявам през март да сме готови за подновяването на сезона", заяви за Plovdiv24.bg треньорът Ангел Славов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).