Костадин Ангелов: Ако не съм оптимист, нямаше да работя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:39 / 10.02.2009
2390
Старши треньорът на Ботев Костадин Ангелов заяви, че е оптимист за бъдещето на отбора през пролетния полусезон. „Ако не бях оптимист аз нямаше да работя. Ситуацията е ясна. Ние сме под чертата. Знам обаче едно. Няма невъзнаграден труд. При работата, която вършат футболистите и при старанието, което влагат, няма как да не съм оптимист", каза Ангелов. Той за пореден път подчерта, че условията, в които се готви отбора са повече от перфектни. „Надявам е и условията в България да са нормални за работа за последните 2 седмици от подготовката. В момента ни интересуват само тренировките. Исках да изолирам футболистите от негативните влияние и за това дойдохме тук. Като се върнем се надявам да са разбрали, че задължението им е да си вършат работата на терена", каза още треньорът.

Костадин Ангелов допълни още, че основната група футболисти за първенството е формирана. „Вярно е, че ще идват още играчи на проби. Говорих и с президента, че не мога да им обърна голямо внимание. Ако някой направи добро впечатление ОК. Отборът нищо не губи от тази ситуация. Не знам ЦСКА да ни е предлагал футболисти. Първо искам да разбера има ли такова нещо. Франческо Тондо играе на приливи и отливи. Утре ще играе цял мач. Има положителни страни, но трябва да докаже, че е по-добър от другите на този пост. Ако не е по-добър няма смисъл да остава. Моментът е достатъчно късен за нови играчи. Не е подходящо да идват нови хора, които да се приобщават в колектива, дори и да са качествени", заяви Ангелов.

Специалистът разкри, че вратаря Лилчо Арсов навлиза в необходимата форма. „Той е амбициран. Свалил е килограми. Ще играе повече в следващите контроли. Решенията за вратарите ще коментирам с Васил Василев, защото от по-близо наблюдава вратарите", каза Ангелов.

Наставникът на „канарчетата" не пожела да коментира информациите за сбиване между Омониго Темиле и Николай Харизанов. „Няма клуб в България, в който да има по-добър колектив от Ботев. Не искам да коментирам неща от жълтите издания. Ботев няма основни футболисти. Разполагаме с 26 човека, основното нещо, което трябва да разберат е, че всеки ще получи своя шанс", завърши Ангелов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).