Академик уреди новите си звезди за двубоя срещу Балкан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:53 / 05.01.2018
3976
С две силни нови попълнения излиза Академик Бултекс 99 в домакинския си мач срещу Балкан в поредния кръг на Националната баскетболна лига утре от 18 часа в Комплекс СИ²ЛА в Пловдив. 212-сантиметровият сръбски център Никола Маравич и националът Димитър Димитров официално подписаха своите договори и днес ще бъдат картотекирани в пловдивския клуб.

Така в мача с Балкан старши треньорът Асен Николов ще може да разчита на тях.

Маравич идва от Левски, докато Митко Димитров се завръща в родния си клуб след престой в Лукойл Академик. Крилото игра за пловдивския тим и в средата на миналия сезон.

Трансферът на двамата се осъществи, след като Лукойл пое издръжката на Левски, а няколко играчи от шампионите преминаха при сините.

Междувременно центърът на Академик Бултекс 99 Станислав Ваклинов ще пропусне двубоя с Балкан поради травма. Той не игра и в миналия мач срещу Рилски спортист.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).