Вижте кой мениджър прави селекцията в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:28 / 31.12.2017
5712
Хърватски мениджър води новите играчи от чужбина в Локомотив Пловдив. Агентът е близък до старши треньора на черно-белите Бруно Акрапович.

Той имал контакти и с Ивайло Петев, който преди време бе начело на Динамо (Загреб) и е съдействал за идването на босненския наставник на "Лаута", твърди "Тема спорт".

Преди дни Локо представи белгийското крило Абделхаким Буна. За последно е играл в хърватския НК Истра Пула.

Преди него "смърфовете" подписаха и с хърватския нападател Филип Михалевич. Той е юноша на Динамо (Загреб), като за последно е ритал за друг тим от столицата - Локомотива.

Поне още двама, свързани с Хърватска, ще дойдат за старта на подготовката на 10 януари.

Досега Локо подписа и с един вратар - бившия страж на Ботев Пловдив Росен Андонов.

Акрапович имал пълен картбланш от собственика Христо Крушарски по отношение на чужденците, като спортният директор Чавдар Цветков движел трансферите на играчите от България.

Както Plovdiv24.bg първи информира своите читатели, малко след края на есенния дял Локомотив Пловдив пробва цели 14 футболисти, като 12 от тях бяха чужденци.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).