Футболистите на Марица почиват два дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:53 / 09.02.2009
1349
Старши-треньорът на Марица Манол Георгиев отпусна два дни почивка на своите възпитаници след 4-та поредна победа на отбора му в контролите от предсезоната подготовка. Кършиякалии победиха с 1:0 аматьорския ФК Бенковски/Пз/ в спаринг между двата отбора в събота по обед във Войводиново.

След проверката футболистите на Марица бяха пуснати да се приберат по домовете си до днес в 11 часа, когато тимът отново се събира, за да продължи предсезонния си зимен лагер в Баня.

Маричани ще тренират на клубния стадион в Кършияка в понеделник в късната сутрин, а пообедат тръгват отново за царското градче, където са на подготвителен лагер от началото на миналата седмица.

Титулярният вратар Теодор Скорчев, който пропусна последните две контроли на маричани - срещу пазарджишките Хебър и Бенковски, поради настинка, причинена от вирусна инфекция, вече се чувства добре. Стражът бе на антибиотици и не тренира няколко дни, но от днес се включва на пълни обороти в тренировките.

Състоянието на Иван Димов и Стефан Учиков, които бяха настинали и чувстваха общо неразположение, също се подобри. Двамата се включват на 100% в заниманята на отбора. Защитникът Цветан Йотов обаче продължава да лекува контузия в коляното.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).