Академик Бултекс 99 закри успешната 2017 г. с много настроение и награди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:16 / 19.12.2017
3449
С много танци, награди и отлично настроение премина коледния купон на Академик Бултекс 99. Над 100 състезатели, деца от школата, родители, треньори и ръководители напълниха ресторант Kitchen, за да отбележат подобаващо края на една изключително успешна година за баскетболния клуб.

Спортният директор Тина Димитрова перфектно влезе в ролята на водеща и окупира микрофона от началото до края на тържеството. Тя благодари на всеотдайния президент Васил Врачев, на всички треньори, състезатели, деца и родители и им пожела да продължават да работят за каузата на Академик Бултекс 99 със същата страст, както досега.

Безспорно най-голям интерес предизвика томболата, на която бяха раздадени много награди. Сред печелившите бе и старши треньорът на мъжкия отбор Асен Николов. Той получи 20 килограма самоковски картофи лично от капитана на тима Станислав Ваклинов, който е родом от рилския град. Не липсваха и много други персонални награди.

Всички се снимаха с огромната коледна торта, след което бе ред на дансинга. Американците Айзея Юмипиг и Шакир Смит демонстрираха завидни танцови умения, а сънародникът им Мануел Джонсън показа, че е научил стъпките на традиционното българско хоро. Бяха раздадени и новите календари на отбора, на които баскетболистите от представителния тим раздадоха автографи на децата от школата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).