Локо одобри един от дошлите на проби, синът на Ванко 1 също подписва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:09 / 18.12.2017
8282
Поне един футболист от пристигналите "на килограм" играчи на проби в Локомотив Пловдив е бил одобрен от треньора Бруно Акрапович. Става въпрос за бившия юношески национал Илия Джамов, който е син на бившия шеф на родната федерация по борба Димитър Джамов.

20-годишният халф за последно бе в Оборище, но е впечатлил Бруно Акрапович по време на закритата контрола между дошлите на проби футболисти и юношите старша възраст на Локо, завършила 0:0. Илия Джамов бе част от академията на Кристъл Палас, а след завръщането си за кратко премина в ЦСКА 1948.

Наставникът на черно-белите е останал силно впечатлен и от юношата Петър Главчев, който е син на бившия рапър Ванко 1. Очаква се талантът да подпише своя първи професионален договор още преди Нова година, а след празниците да започне пълноценна подготовка с представителния тим, информира "Меридиан мач". Петър Главчев е роден през 1999 година и играе като нападател.

Бруно Акрапович е настоял на първата тренировка след Нова година да се явят и още двама младока. Единият е Димитър Законов, който от доста време блести в "черно-бялата" академия.

С него също се очаква да има сделка, като лично собственикът Христо Крушарски настоява на младите да се създадат всички условя за развитие. Законов също е на 18 години и на Лаута са убедени, че го очаква блестящо бъдеще.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).