Николай Бухалов и баскетболни звезди уважиха благотворителен базар в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:54 / 17.12.2017
3136
За втора поредна година ОП "Младежки център" и приятели организираха благотворителен коледен базар. Идеята е да се стимулират младите таланти към творчество и помагат на хора в нужда, заяви директорът на центъра Дима Тодорова.

Събраните средства ще отидат за подпомагане на деца в нужда. Изделията бяха разположени на 18 щанда в баскетболната зала на СК "Пловдив".

Всичко бе изработено от ученици от пловдивските училища, включително ОУ "Душо Хаджидеков", Езикова гимназия "Пловдив", СУ "Васил Левски" и др. Показани бяха и фотоси, направени от любители. Те са част от конкурса, който Младежкия център организира.

Най-добрите творения ще станат част от постоянната изложба. Получилият най-голяма подкрепа от фотографите пък ще бъде награден със самостоятелна изложба в Пловдив.

Георги Титюков, зам.кмет на Пловдив поздрави участниците от името на кмета Иван Тотев, и пожела на всички творческо дръзновение. На коледния базар пазаруваха и общинските съветници Николай Бухалов, двукратен олимпийски шампион, Вихра Ерамян, Гошо Къчков, Пенчо Малинов, директорът на СУ "В. Левски" Илияна Данчева, изтъкнатите баскетболистки Пенка Стоянова, Ангелина Михайлова и Елена Петрова, много граждани.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).