Локо падна с гол в последната минута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:02 / 07.02.2009
4970
Локомотив загуби втория си двубой от турнира в Албена. "Смърфовете" отстъпиха с минималното 0:1 на Монтана, като попадението за "сините" падна в 89-та минута. Точен за Монтана бе Мирослав Петров.

"Черно-белите" започнаха двубоя в експериментален състав и не успяха да установят контрол над двубоя. Играта се водеше предимно в средата на терена и липсваха чисти голови възможности и пред двете врати.

В края на първото полувреме Даксон Да Силва се сдърпа с футболист на Монтана и двамата поеха преждевременно към душовете.

Едва в края на двубоя "черно-белите" създадоха първите си чисти голови положения, но те бяха пропуснати от Евертон Джилио - Том и Георги Данов.

В 89-та минута защитата на Локо проспа пробив от ляво и след взаимодействие между Диан и Мирослав Петров, последния отбеляза на празна врата след хубав пас на своя съфамилник. Точно преди отбелязването на попадението на Монтана, Петър Кюмюрджиев от "смърфовете" също бе изгонен за реплика към съдията.

Две принудителни смени се наложи да прави Аян Садъков по време на двубоя. Още в началото Сечков бе заменен от Людмил Николов, като се разбра, че защитникът е навехнал глезен. След почивката принудително играта напусна и Искрен Писаров.

Локо: Стоян Ставрев, Георги Мечечиев, Мартин Сечков, Петър Трифонов, Ангел Йошев, Милан Милутинович, Иван Караманов, Даксон Да Силва, Анатоли Тодоров, Павле Делибашич, Герасим Заков (Людмил Николов, Искрен Писаров, Евертон Джилио - Том, Искрен Писаров, Георги Данов, Любомир Чернев, Петър Лазаров, Петър Кюмюрджиев)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).